• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Koken
Bieslook – Kruiden

Bieslook – Kruiden

Borstels, ook wel pijpglazen genoemd, worden geassocieerd met bolgewassen als uien, prei en knoflook.
Een groep bollen en smalle bladeren. De bieslook is dichtbevolkt met witte tot paarse knoppen. Er worden veel soorten bieslook gekweekt. Sommige bieslook hebben een citroensmaak of een sterke knoflooksmaak. Knoflookbieslook is een van de oudste soorten. Knoflookbieslook heeft stervormige wortelstokken en witte bloemen.
gebruik maken van
De bladeren kunnen fijngehakt worden en toegevoegd worden aan salades, kruidenboter, ragout, sauzen en dressings. De smaak verdwijnt wanneer gekookt, gebakken en gebakken. Daarom moet de bieslook aan het einde van het bord worden toegevoegd. Als de bieslook droog is, verliest hij zijn geur. Invriezen is een uitstekende manier om kruiden te bewaren om te koken. Grijs past goed bij peterselie. Kruiden zijn geschikt om te koken met mayonaise zoals eieren en sauzen.
Je kunt ook bloemen eten. Ideaal voor het garneren van borden. Het kan ook worden gebruikt voor bloemstukken en droge taarten.